Mark- & anläggningsarbetare

Jobbeskrivning

Vi på Kämpedal Entreprenad söker nu en självgående mark- och anläggningsarbetare. Hos oss är du en viktig tillgång och tillsammans med dina kollegor är du avgörande för att vi ska nå ett bra resultat, göra ett bra jobb och skapa en bra och säker arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:

Som mark- och anläggningsarbetare kommer du att arbeta med olika typer av anläggningsprojekt; allt från husgrunder till större industriprojekt. Arbetsuppgifterna varierar beroende på projekt men du kommer bland annat arbeta med markarbeten, rörläggning samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att trivas och göra ett bra jobb hos oss är det viktigt att du är självgående samtidigt som du är duktig på att samarbeta med dina kollegor.
Det är en självklarhet för dig att ta ansvar för ditt arbete och att vara lösningsfokuserad och prestigelös. Vi tror att du har några års erfarenhet av branschen. Yrkesbevis är starkt meriterande, alternativt att du förvärvat kompetens vi bedömer likvärdig på annat sätt.

B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningar skickas till: rekrytering@kampedal.se
 


Grävmaskinist

Jobbeskrivning

Vi på Kämpedal Entreprenad söker nu en erfaren och självgående grävmaskinist. Hos oss är du en viktig tillgång och tillsammans med dina kollegor är du avgörande för att vi ska nå ett bra resultat, göra ett bra jobb och skapa en bra och säker arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som grävmaskinist kommer du att arbeta med olika typer av anläggningsprojekt: allt från husgrunder till större industriprojekt. Arbetsuppgifterna varierar beroende på projekt men du kommer bland annat arbeta med markarbeten, rörläggning samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att trivas och göra ett bra jobb hos oss är det viktigt att du är självgående samtidigt som du är duktig på att samarbeta med kollegor. Du har en relevant utbildning eller erfarenhet maskinkörning inom mark- och anläggning och förarbevis är ett krav.

Det är en självklarhet för dig att ta ansvar för ditt arbete och att vara lösningsfokuserad och prestigelös.

B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningar skickas till: rekrytering@kampedal.se