Här publicerar vi lediga tjänster, men om du är intresserad av att arbeta hos oss kan du alltid skicka i ett personligt  brev och din CV till oss på rekrytering@kampedal.se
 

Entreprenadingenjör till Kämpedal

Kämpedal Entreprenad AB är ett mark- och anläggningsföretag som grundades under 1950-talet och som sedan 1995 bedrivit sin verksamhet till 100 % i Mälardalen.

Inom företaget finns en gedigen erfarenhet och det har idag en stark position på marknaden. Kämpedal Entreprenad har nu som ambition att ta nästa steg i sin utveckling med en ledning och organisation som är anpassad för nya utmaningar.

 
Tjänsten:

Entreprenadingenjören är ansvarig för förfrågningsunderlag, kalkylering, planering och kontraktsadministration vid projekt. Tillsammans med arbetsledarna kommer du att ha en central roll. Du kommer att vara ett stöd till arbetscheferna i tekniska och ekonomiska frågor i projektet. I rollen finns stora möjligheter att vara med i utvecklingen av ett företag med stor potential.

Det kommer att erbjudas ett stort ansvar med korta beslutsvägar och möjligheten  att påverka verksamheten och företagets processer. Vi tror att du kommer att växa med det ansvar som lämnas och aktivt medverka i din roll för företagets fortsatta utveckling och växa i befattningen som entreprenadingenjör i företaget. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med företagets VD, CFO och arbetschefer.
 
Profil:

Vi söker dig som har erfarenhet inom anläggning-och entreprenadbranschen. Vi ser att du har erfarenhet när det kommer till förfrågningsunderlag, kalkylering, tidsplanering samt den administrativa och ekonomiska uppföljningen av byggprojekt. Vi ser också gärna att du har insikter i entreprenadjuridik och arbete med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi värdesätter din förmåga att bygga relationer och nätverk.

Du har en relevant ingenjörsutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet inom bygg.

Det är viktigt att du har körkort och mycket god datorvana.

Tjänsten kommer att tillsättas under våren.

Sänd ditt CV och personligt brev till rekrytering@kampedal.se