Vår historia

Kämpedal Entreprenad AB grundades 1958 i Jämtland och har sedan 1995 bedrivit verksamhet i Mälardalen. Verksamheten startades av Lars-Erik Kämpedals far som drev företaget fram till i början på 1970-talet då sonen Lars-Erik påbörjade sin bana som entreprenör. Lars-Erik Kämpedal har succesivt tillsammans med sin bror Torbjörn Kämpedal byggt upp ett välrenommerat företag inom anläggningsbranschen. 2016 förvärvade Patrik Samuelsson verksamheten med ambitionen att fortsätta utveckla företaget och anpassa det för framtiden.
 


Verksamhet

Företaget är idag ett mark- och anläggningsföretag som verkar i hela Mälardalen. Verksamheten utgörs idag av två ben, grundarbeten och bergarbeten.

Grundarbetena består till största del av grundläggning i entreprenadform till både villa- och fastighetsgrunder. Som återkommande kunder har vi några av de största husleverantörerna och gör mellan 200-250 grunder per år. En av våra mest etablerade och återkommande kunder är Älvsbyhus AB, som vi utfört grundarbeten för sedan 1981. Vi utför samtliga moment som behöver göras i samband med grundläggning såsom skogrsröjning, bergssprängning, pålningsarbeten med stålrör, VA-arbeten, grundplattor, torpargrunder samt även rivningsarbeten.

Vi utför också bergarbeten i alla dess former. Allt från bergborrning, bergsprängning, bergsspräckning och bergförstärkning. Vi utför detta till både privat och företagskunder.

Basen för vår verksamhet i Stockholm är Skogås, där vi har kontor och verkstad.
 


Medarbetare

Patrik Samuelsson - VD

Lars Erik Kämpedal - Projektledare

Torsten Forseth - Projektledare

Robin Kaldegård - Projektledare

Jessica Lagerblad - Administration
 

loading...